...

Grafik Tasarım Ofisi

Cappin2c Teknoloji Tabanlı Girişimcilik Programı Girişimci Adaylarını Bekliyor
24/02/2022

Kapadokya Teknopark tarafından geliştirilen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kampüs alanında hizmet veren Kapadokya Uluslararası Kuluçka Merkezi (CAPPIN2C) teknoloji tabanlı girişimcilik programı 18 Mart 2022 tarihine kadar başvuru almaya devam ediyor.

Girişimciler www.cappin2c.com internet sitesi üzerinde kolaylıkla başvuru yapabilmektedirler. Programa, teknoloji tabanlı, yenilikçi, ticari değeri olan ve gerçekleştirilebilir iş fikirleri kabul edilmektedir. CAPPIN2C programına kabul edilecek girişimcilere iki aşamalı özel hazırlanmış bir eğitim programı uygulanmaktadır. Temel girişimcilik, iş planı ve kanvas hazırlama, dijital pazarlama, sunum teknikleri gibi başlıklar altında gerçekleştirilecek olan eğitimler ile girişimcilerin teknoloji tabanlı, profesyonel ve başarılı işletmelere dönüştürülmesi amaç edinilmektedir.

Eğitimlerden sonra girişimcilere deneyimli mentorlar atanmakta ve başarılı girişimcilere ise kuluçka merkezinde çalışma alanı tahsis edilmektedir. Prototip geliştirme sürecinin sonunda girişimciler yatırımcıların karşısına çıkmaktadırlar.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencisi olmanın önemli avantajlarından birisi de kampüs alanı içerisinde ücretsiz olarak hizmet vermekte olan CAPPIN2C kuluçka merkezinden faydalanabiliyor olmaktır. Tüm öğrencilerimizi bu önemli fırsatı değerlendirmeye ve başvuru yapmaya davet ediyoruz.

Başvuru için: https://cappin2c.com/